liefde voor lekkers

liefde voor lekkers

wij zijn joost!

Ben jij 2024 net zo goed begonnen als wij? Dat hopen we maar! Wij zitten vol nieuwe plannen. Een ervaren bakker is aan ons team toegevoegd, dat geeft altijd weer energie en verse blik op het assortiment! 

In Emmen groeit onze klantenkring gestaag door, we zijn dan ook dé bakker voor de bewoners van het stadscentrum. En vooral onze vegan lunchgerechten worden daar erg gewaardeerd!

Inwoners en toeristen van Borger hebben al een warm paadje naar ons gemaakt. We zijn blij dat we daar een locatie hebben mogen openen. Samen met Casita Cacao – zij maken van eerlijke vegan chocolade de mooiste en lekkerste kuntwerkjes – maken we er daar elke dag een feestje van.

Ook op minder warme dagen zijn we graag de gezellige plaats om samen te komen. We zijn in Borger, Emmen en Odoorn 7 DAGEN per week open voor ONTBIJT, LUNCH, KOFFIE, TAART & VERS BROOD!

Team Joost

 

ps. onze warme chocolademelk maken we van échte melk en Belgische chocolade!

Onze broden krijgen alle tijd om te rijzen.
Dat adviseren we ook als je thuis aan de bak gaat.

 

We werken met liefde voor onze grondstoffen en hun oorsprong

Onze broodmixen zijn vegan!

 

Bij onze bakmixen ontvang je een duidelijke werkinstructie 

De kneepjes van het vak delen we straks op film! 

High  tea

high tea met fijne wandeling

Deze herfst kun je de high tea combineren met een wandeling in onze mooie bossen. Je begint in het gezellige lunchlokaal in Odoorn met een kleintje soep, koffie, thee of warme chocomelk. En als jullie op pad zijn, gaan wij bezig met de voorbereiding van al het lekkers. Je kunt kiezen uit wandelingen tussen 6 en bijna 11 kilomter lang, of de Pelgrimsroute. Zie onze Webshop!

Ps. we zorgen ook graag voor vega of vegan varianten.

 

feestjes vieren

start je dag bij ons!

Elke morgen, maar dan ook echt elke morgen. Dus 7 dagen per week, staat de deur ‘s morgens voor je open. Kom gezellig ontbijten. Een bord vol met daarnaast kofie en jus d’orange? Of ga je liever voor verse vruchten met yoghurt en gezonde granola? 
Wat je keuze ook is: bij ons geef je de dag een gouden randje door een fijne en lekkere start!

nieuwtje

op de hoogte

Elke seizoen vind je weer nieuwe gerechten op de kaart.

Nu kun je bijvoorbeeld kiezen uit een huisgemaakte Italiaanse boerensoep, baguette met dé Joost-eiersalade, een fijne saté of een gezonde wintersalade.

Of kies voor de lunch voor 2, dan serveren we een gezellige tafel vol!

Op stap met Joost

Lekker banjeren door de bossen, over de heide en langs hunebedden vanuit Joost in Odoorn. Er liggen routes naar keuze voor je klaar. 

Je kunt bij ons een ‘knapzak’ bestellen, een heerlijk lunchpakket voor onderweg met koffie of thee!  Kijk in onze webshop voor de verschillend knapzakken. Of stap eens op de fiets voor de Joost-to-Joost route. Doe je mee?

een online winkel vol

ontbijtjes, hightea, lekkere wandeling, brunch, bakmixen & broden