jubileum!

Lekkere wandeling

We broeden op een nieuwe wandeling, we laten je al snel weten hoe en wanneer we deze inplannen.

 

 

Al 10 keer hebben we een geweldige wandeling uitgezet. Na deze 10 keren gaan we de balans opmaken en kijken hoe we dit wandel- en eetevenement in de toekomst vorm gaan geven. Elk weekend mochten we ons op zo’n 400 tot 500 deelnemers verheugen. Dus we gaan zeker weer wat leuks op stelten zetten, houd ons maar in de gaten!

 

We laten de afspraken nog even staan, deze geven jou een mooie indruk van wat we de afgelopen keren hebben georganiseerd.  

Om een mooi evenement te organiseren voor iedereen, zetten we de spelregels nog even voor je op een rijtje:

– Deelname aan de Lekkere wandeling is te boeken via onze WEBSHOP. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaren is een speciaal tarief. Kinderen jonger dan 6 jaren zijn gratis (houd rekening met de lengte van de route)

– De wandeling gaat door bos en over heide. Dus een hele uitdaging voor kinder- of wandelwagens. Houd hierbij ook rekening met het weer.- Deelname is op eigen risico, Bakker Joost b.v. is niet aansprakelijk voor blessures die tijdes deelname worden opgedaan

– We zijn te gast in de natuur, laten we er zorgvuldig mee omgaan. Bij de proefplekken zorgen we voor voldoende afvalbakken.

-Bij annulering minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan de wandeldag, ontvangt u uw geld terug. Deze annulering ontvangen we graag per mail aan info@bakkerjoost.nl Annuleert u binnen 5 werkdagen van te voren, dan kunnen we helaas niets meer vergoeden.

– De wandeling start vanuit het Joost filiaal in Odoorn: Hoofdstraat 6.

-Parkeren kan aan de Schaapstreek.

-Dieetwensen kunnen aangegeven worden tijden de reservering bij ‘opmerkingen’