9e editie

Lekkere wandeling

Natuurlijk!

22 & 23 oktober lekker aan de wandel 

Twee dagen lang maken we er weer een gezellig, gezond en lekker feest van. We zetten een verrassende wandelroute uit, we proberen op zo’n 10 kilometer uit te komen. Onderweg kun je de nieuwste producten uit onze bakkerij proeven, we horen graag wat je ervan vindt. De producten die het beste scoren, krijgen een plek in ons assortiment.

Deze keer staat alles in het thema ‘Natuurlijk’. Want natuurlijk is er weer een Lekkere Wandeling, nu het weer kan. En we gaan op zoek naar mooie natuurlijke ingrediënten om al het lekkers te maken. Na de wandeling staat er een uitgebreid lunchbuffet voor je klaar: dat wordt smullen!

Om een mooi evenement te organiseren voor iedereen, zetten we de spelregels nog even voor je op een rijtje:

– Deelname aan de Lekkere wandeling is te boeken via onze webshop. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaren is een speciaal tarief. Kinderen jonger dan 6 jaren zijn gratis (houd rekening met de lengte van de route)

– De wandeling gaat door bos en over heide. Dus een hele uitdaging voor kinder- of wandelwagens. Houd hierbij ook rekening met het weer.- Deelname is op eigen risico, Bakker Joost b.v. is niet aansprakelijk voor blessures die tijdes deelname worden opgedaan

– We zijn te gast in de natuur, laten we er zorgvuldig mee omgaan. Bij de proefplekken zorgen we voor voldoende afvalbakken.

-Bij annulering minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan de wandeldag, ontvangt u uw geld terug. Deze annulering ontvangen we graag per mail aan info@bakkerjoost.nl Annuleert u binnen 5 werkdagen van te voren, dan kunnen we helaas niets meer vergoeden.

– De wandeling start vanuit het Joost filiaal in Odoorn: Hoofdstraat 6.

-Parkeren kan aan de Schaapstreek.

-Dieetwensen kunnen aangegeven worden tijden de reservering bij ‘opmerkingen’  

Onze webshop!

laat je verrassen

1