retourneren

Voldoet het bestelde product niet aan je verwachtingen? Dan mag je het binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor dien je vooraf aan de retourzending ons een mail te sturen voorzien van de volgende gegevens:
• Naam, adres en woonplaats
• Bestel- of factuurnummer
• Eventueel reden van retourneren (niet verplicht)

 

Retourneren aan Bakker Joost


Bakker Joost accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per mail zijn aangemeld. Deze (herroepings)termijn gaat dus in op de dag van ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld/verbonden:
• Uitgezonderd van retournering zijn geopende verpakkingen met voedingsmiddelen in verband met de hygiënevoorwaarden. 
• Het product dient met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
• Wij stellen het op prijs als je aangeeft waarom je het artikel retourneert.

 

Terugbetaling aankoopbedrag


Wij zullen het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen, aan je terugstorten. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten in oorspronkelijke staat terug hebben ontvangen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Je kunt er ook voor kiezen een tegoedbon te ontvangen. De tegoedbon sturen wij je per e-mail toe en kun je besteden bij een volgende bestelling.

 

Onvoldoende gefrankeerd


Bakker Joost accepteert retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is, zullen de kosten achteraf in rekening worden gebracht. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.

Adres voor retourzending:

Bakker Joost b.v.
Hoofdstraat 6
7873 BC Odoorn

 

Beschadigd / Verkeerd geleverd


Indien je een artikel(en) wilt terugsturen i.v.m. een beschadiging of nalatigheid door Bakker Joost neem dan contact op met onze serviceafdeling. Dat kan via info@bakkerjoost.nl Wij nemen in dit geval de kosten van de retourzending voor onze rekening. Dit is alleen mogelijk voor online bestellingen.

 

Verwerkingsproces


Op het moment dat u het artikel retour stuurt, duurt het altijd even voordat deze door ons in ontvangst genomen kan worden. Normaliter duurt het 1-2 werkdagen voordat het pakket door de verzender wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. U ontvangt uiterlijk met 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending retour. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden betreffende de status van het geretourneerde artikel.

 

Voorwaarden


Artikelen mogen enkel binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden, mits de verpakkingen van etenswaren ongeopend zijn (hygiëne voorwaarden).

 

Klachten

Heeft u klachten over producten die u bij Bakker Joost of bij een verkooppunt van Bakker Joost heeft gekocht?
We nemen ze graag ter harte.
Neem dan contact op met de klantenservice via ons e-mailadres: info@bakkerjoost.nl